Taze, kremsi, hafif ve az yağlı, İtalyan Gelato zenaati sadece tatlı değil, aynı zamanda düzenli dondurmalardan farklı, eksiksiz ve kaliteli bir besindir.
İtalyan esnaf Gelato'nun iki ana kategorisi var:
KREMLER
Süt bazlı karışım
SORBETS
Su bazlı karışımı
İki farklı prosedürle hazırlamak kolaydır: sıcak ve soğuk. Bu durumda pastörizatör gerektiren süt bazlı tatlar için sıcak hazırlama önerilmektedir.
Kaliteli malzemeler
İşlenmemiş içerikler:
süt, krema, şeker, meyve.
MEC3 ürünleri: toz tatları ve kendi tatlarını yaratmak için çok çeşitli macun ve dalgalanmalar
Üretim
Reçete hazırlama
Toplu dondurma
Pencerede dondurma ve pozlama
Ekranda
Gelato daima taze ve çekici görünmelidir: kimse günaha karşı koyamaz!