MEC3'ün GELATO

İtalyan gelato zenaati nedir?

Taze, kremsi, hafif ve az yağlı, İtalyan Gelato zenaati sadece tatlı değil, aynı zamanda düzenli dondurmalardan farklı, eksiksiz ve kaliteli bir besindir.

İtalyan esnaf Gelato'nun iki ana kategorisi var:

KREMLER

Süt bazlı karışım

SORBETS

Su bazlı karışımı

İki farklı prosedürle hazırlamak kolaydır: sıcak ve soğuk. Bu durumda pastörizatör gerektiren süt bazlı tatlar için sıcak hazırlama önerilmektedir.


Kaliteli malzemeler

İşlenmemiş içerikler:
süt, krema, şeker, meyve. 
MEC3 ürünleri: toz tatları ve kendi tatlarını yaratmak için çok çeşitli macun ve dalgalanmalar

Üretim

Reçete hazırlama

Ham maddeleri ve MEC3 ürünlerini bir araya getirerek sıvı bir bileşik elde edersiniz. İstediğiniz MEC3 pastalarını ekleyerek herhangi bir lezzeti elde edebilirsiniz.


Toplu dondurma

Bu işlem sırasında sıvı bileşik ipeksi ve kremsi bir gelato olur. Lezzeti zenginleştirmek için MEC3 varyantlarını (dalgalanma sosları) kullanarak gelatoyu dekore edebilirsiniz.

Pencerede dondurma ve pozlama

Ekranda

Gelato daima taze ve çekici görünmelidir: kimse günaha karşı koyamaz!

MEC3 TARİFLERİ

Ayrılmış Alanımızda MEC3 tarafından geliştirilen özel Gelato tarifleri bulabilirsiniz.

Rezerve Alan'a giriş yapmak için, kişisel erişim anahtarlarınız için Müşteri Hizmetimizden bilgi alın.

Ayrılmış Alandaki MEC3 Gelato Şeflerinin özel tariflerini keşfedin.

Login